Obaveštenje

Molimo vas da pre zakazivanja

na stranici termini proverite

da li je željeni termin slobodan.

Obaveštenje

Poštovani roditelji, obaveštavamo vas da rezervacija termina važi 48 časova, pa je neophodno da u tom roku posetite našu igraonicu i izvršite potvrdu termina. Ukoliko odustanete od rezervisanog termina, molimo vas da nas o tome obavestite na broj 069/2328-077.

Termini

O NAMA

UPOZNAJMO SE

NAŠ TIM

MLAD, AMBICIOZAN I PERSPEKTIVAN TIM

MILICA RADAKOVIĆ

KONOBAR

Dođite i upoznajte nas!

MILICA GLUHOVIĆ

ANIMATOR

Dođite i upoznajte nas!

MAJA VUKAJLOVIĆ

ANIMATOR

Dođite i upoznajte nas!

MARTINA STAMENOVIĆ

ANIMATOR

Dođite i upoznajte nas!

OAZA ZA BEZBRIŽNE DEČIJE IGRE

Igraonica Centar predstavlja 200m2 kreativno osmišljenog prostora, koji za cilj ima jedino da omogući udoban kutak, kako našim mališanima, tako i njihovim roditeljima. Igraonica je otvorena 2015. godine i od tada predstavlja oazu za bezbrižne dečije igre i prostor za opuštanje njihovih roditelja. Kompletna igraonica je u jednom nivou, tako da su nam vaši najmlađi u svakom trenutku dostupni i vidljivi. Ovo olakšava i igru deci, pogotovo manjeg uzrasta, jer su im roditelji u vidokrugu, a vama omogućuje preglednost dečije igre.

BEZBEDNOST DECE

Ponosimo se bogatstvom sadržaja koji igraonica pruža, kao i udobnošću i prijatnim ambijentom. Naš poslovni moto zaokružuju profesionalni pristup, zabavan i edukativan sadržaj, kao i aspekt bezbednosti dece. Velika pažnja je posvećena upravo sigurnosti naših najmlađih u igraonici. Sa ponosom navodimo činjenicu da od samog otvaranja, pa do danas, nije bilo povređivanja dece. Zasluge za to su svakako upućene našem profesionalnom timu, koji vam je u svakom trenutku na usluzi i budno pazi na mališane.

PROSTOR ZA RODITELJE

Roditeljima je na raspolaganju poseban prostor u fizički odvojenom delu, kao i letnja bašta. U okviru celog objekta dostupan je bežični internet, na raspolaganju vam je TV, dnevna i nedeljna štampa, a sve to kako bi upotpunili vreme dok deca uživaju u svojim igrama.

OAZA ZA BEZBRIŽNE DEČIJE IGRE

Igraonica Centar predstavlja 200 m2 kreativno osmišljenog prostora, koji za cilj ima jedino da omogući udoban kutak, kako našim mališanima, tako i njihovim roditeljima. Igraonica je otvorena 2015. godine i od tada predstavlja oazu za bezbrižne dečije igre i prostor za opuštanje njihovih roditelja.

Poštovani roditelji,

 

Obaveštavamo vas da Igraonica „Centar“ počinje sa radom 1. juna 2020. godine i da već sada možete vršiti rezervacije putem veb-sajta, kao i putem telefona 069/2328-077.

 

Ukoliko ste rođendane zakazali za period u kom se nije radilo zbog situacije uzrokovane korona virusom, možete odabrati neki novi termin posle 1. juna 2020. godine.

 

Takođe, obaveštavamo vas da ove godine nećemo praviti pauzu u periodu od 15. jula do 15. avgusta 2020. godine, tako da u našoj igraonici možete slaviti rođendane i u tom periodu.

 

Za sva dodatna pitanja i informacije stojimo vam na raspolaganju putem telefona 069/2328-077, društvenih mreža i veb-sajta.