O NAMA

UPOZNAJMO SE

IGRAONICA CENTAR

OAZA ZA BEZBRIŽNE DEČIJE IGRE

OAZA ZA BEZBRIŽNE DEČIJE IGRE

Igraonica Centar predstavlja 200 m2 kreativno osmišljenog prostora, koji za cilj ima jedino da omogući udoban kutak, kako našim mališanima, tako i njihovim roditeljima. Igraonica je otvorena 2015. godine i od tada predstavlja oazu za bezbrižne dečije igre i prostor za opuštanje njihovih roditelja. Kompletna igraonica je u jednom nivou, tako da su nam vaši najmlađi u svakom trenutku dostupni i vidljivi. Ovo olakšava i igru deci, pogotovo manjeg uzrasta, jer su im roditelji u vidokrugu, a vama omogućuje preglednost dečije igre.

BEZBEDNOST DECE

Ponosimo se bogatstvom sadržaja koji igraonica pruža, kao i udobnošću i prijatnim ambijentom. Naš poslovni moto zaokružuju profesionalni pristup, zabavan i edukativan sadržaj, kao i aspekt bezbednosti dece. Velika pažnja je posvećena upravo sigurnosti naših najmlađih u igraonici. Sa ponosom navodimo činjenicu da od samog otvaranja, pa do danas, nije bilo povređivanja dece. Zasluge za to su svakako upućene našem profesionalnom timu, koji vam je u svakom trenutku na usluzi i budno pazi na mališane.

PROSTOR ZA RODITELJE

Roditeljima je na raspolaganju poseban prostor u fizički odvojenom delu, kao i letnja bašta. U okviru celog objekta dostupan je bežični internet, na raspolaganju vam je TV, dnevna i nedeljna štampa, a sve to kako bi upotpunili vreme dok deca uživaju u svojim igrama.

OAZA ZA BEZBRIŽNE DEČIJE IGRE

Igraonica Centar predstavlja 200 m2 kreativno osmišljenog prostora, koji za cilj ima jedino da omogući udoban kutak, kako našim mališanima, tako i njihovim roditeljima. Igraonica je otvorena 2015. godine i od tada predstavlja oazu za bezbrižne dečije igre i prostor za opuštanje njihovih roditelja.